AKTUELNO

Jutarnja temperatura biće od minus 15 do minus sedam.

Jutro će u Srbiji biti maglovito i hladno, sa umerenim i jakim mrazem. Magla ili niska oblačnost će se u nizijama i duž rečnih tokova zadržati i duže tokom dana.

Foto: Republički hidrometeorloški zavod

U planinskim predelima biće pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura će biti od minus15 do minus sedam, najvisa dnevna od minus šest do minus jedan,u maglovitim predelima oko minus osam stepeni.

U Beogradu će ujutru biti mraza i magle. Magla ili niska oblačnost će se na širem području grada mestimično zadržati i veći deo dana. Po podizanju magle pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca.

Foto: Republički hidrometeorloški zavod

Jutarnja temperatura od minus deset do minus osam, najviša dnevna oko minus četiri stepena.

Prema progozi vremena za sedam dana, u Srbiji će biti hladno i u većini dana suvo, samo se u utorak krajem dana i u sredu u južnim krajevima uz nešto više oblačnosti očekuje retka pojava snega.

U jutarnjim satima umeren i jak mraz i magla mestimično, koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržavati i duže tokom dana. U ponedeljak u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

Biometeorološka prognoza za Srbiju

Usled očekivanih biomteoroloških prilika osobama sa cerebrovaskularnim i srčanim tegobama se savetuje da primene savete lekara. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje, promenljivog raspoloženja i problema sa snom. Svim učesnicima u saobraćaju je potrebna maksimalna pažnja.

J. Stanković

#Led

#Republički hidrometeorloški zavod

#Vreme

#Zima

'