AKTUELNO

Policijski sindikat Srbije, koji sada zvanično nije više reprezentativni jer su se iz njega masovno isčlanili ljudi i verovatno razumeli na šta je usmerena njihova “borba”, kreće glasno da “zveči u prazno”, ocenjuje Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs".

- Kažu da “prazno bure jače zveči”, stara narodna. I danas ponovo po ko zna koji put, Policijski sindikat Srbije kreće glasno da “zveči u prazno” - navodi se u saopšenju ovog udruženja.

- Opet čujemo kako su oni “pravi” sindikat, kako se oni bore za prava policajaca… koja prava? Osim kalendara za Novu godinu (i to ne uvek) policajci od njih nista videli nisu. Videli su samo to da su se njihove vođe bahatile svojim vozilima, prostorijama u centru Beograda, basnoslovnim računima u kafanama, ali i ono sto svakako niko od njih nije potpisao na pristupnici – bavljenje politikom - poručuju iz Strukovnog udruženja policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs"

- Uvek iste priče i floskule bez ičega konkretnog, bez konkretnih predloga za policajce. Samo za sebe i svoje pozicije. Potcenjuju policijske službenike pošto su odavno iz uniforme izašli, više nas i ne poznaju, ne znaju kako “dišemo”. Jedini koga spominju i s kim setaju i podrzavaju se, je Novica Antic, bivši pripadnik Vojske Srbije, s kojim se udružuju i gađaju nekim saopštenjima i politikantskim izjavama - navodi se u saopšetnju.

Iz Strukovnog udruženja policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" poručuju da ih ne zanimaju ni saopštenja, ni lažna obećanja, ni glasnogovornici koji sponzorišu na društvenim mrežama u kojima “pljujete” nekoga.

- Zanimaju nas konkretne stvari. Zato, vrlo konkretno, ne zanimaju nas vaše prazne priče. Pokazali ste se i dokazali. Policajci nisu naivni. Znamo dobro koje “prazno bure zveči!” - ističe se u saopštenju.

#Policija

'