AKTUELNO

Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je saučešće porodici legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragoslava Šekularaca i istakao da je on mnogo uradio ne samo za taj klub, već i za srpski i jugoslovenski fudbal.

-Koliko god da ste tužni zbog toga, u vama se pojavio osmeh na licu, osmeh ponosa za sve što je Šekularac uradio - rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Legenda ostaje legenda, poduvkao je Vučić.

- To ne možete da izbrišete. Činjenica da je neko umro neće i ne može da promeni da je on legenda i da zauvek ostaje tu. Za to se vredelo roditi i za to je vredelo biti uspešan, kao što je bio Šekularac - rekao je Vučić.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i jugoslovenski reprezentativac Dragoslav Ssekularac preminuo je danas u 81. godini. Jedan od najboljih fudbalera na ovim prostorima ikad i simbol jednog vremena, popularni Šeki, druga Zvezdina zvezda, fudbaler je čije će se ime uvek, na svim meridijanima, izgovarati sa posebnim poštovanjem.

Vučić uputio telegrama saučešća porodici Šekularca

Predsednik Srbije  je porodici  preminulog Dragoslava Šekularca i Fudbalskom klubu Crvena zvezda uputio telegram saučešća. U telegramu se kaže: "Duboko me je ožalostila vest da nas je napustio Dragoslav Šekularac, druga 'Zvezdina zvezda' i vrstan jugoslovenski reprezentativac. Na stotine odigranih utakmica i postignutih golova, na desetine osvojenih titula i kupova u igračkoj i trenerskoj karijeri, predstavljaju njegovo zaveštanje, kako srpskom tako i svetskom fudbalu." - Šeki je fudbal igrao, voleo i živeo. Otišao je u legendu kao uzor brojnim generacijama, koje se i danas dive fudbalskim umećima i veštinama našeg vrhunskog driblera - navodi se u telegramu predsednika Vučića.

#Aleksandar Vučić

#Saučešće

'