AKTUELNO

TV Pink i dalje bez konkurencije.

Tokom Božićnih praznika televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, kako u totalu, tako i u udarnim terminima, pokazuju zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

Foto: YouTube screenshot

I ovog petka bili ste uz najgledaniju muzičku emisiju ‘’Pinkove Zvedice’’ koju je gledalo 1.400.000 gledalaca. Među prvima na lestvici gledanosti su i ‘’Nacionalni i Popodnevni dnevnik’, kao i vaše omiljene serije ‘’Crna ruža’’ i ‘’Elif’’, ali i emisija “Premijera” koja vas je obavestila o tome kako poznati provode božićne i novogodišnje praznike.

Foto: Pink.rs

U subotu su najgledanije bile serije ‘’Crna ruža’’ i ‘’Elif’’. Takođe među gledanim emisijama su i Božićno izdanje emisije ‘’Magazin IN’’, ‘’Paparazzo Lov – Specijal’’ i , kao i uvek do sada, informativni program naše televizije ‘’Nacionalni dnevnik’’.

Foto: Pink.rs

Drugi dan Božića izabrali ste informativni program naše televizije, te je tako ‘’Nacionalni dnevnik’’ bio najgledanija emisija u danu među komercijalnim emiterima sa skoro 1.200.000 vernih gledalaca. Takođe, fantastičnu gledanost zabeležile su i serije ‘’Crna ruža’’ i ‘’Elif’’ , ali i emisije ‘’Nedeljno popodne kod Lee Kiš’’, ‘’Paprazzo Lov – Specijal’’ u repriznom terminu, kao i još jedna emisija informativne redakcije ‘’Pregled nedelje’’. Svoje mesto na listi najgledanijih i ove nedelje zauzela je ‘’Premijera – Vikend specijal’’.

Ostanite uz Vašu TV Pink, koji uspešno opravdava vaše poverenje već 22 godine.

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Pinkove zvezdice

#Premijera

#Televizija Pink

#emisija

'