AKTUELNO

Damir Handanović, direktor CEBEF-a, izjavio je za TV Pink da se klizalište na Trgu Nikole Pašića otvara danas u 18 sati.

- Klizalište ćemo otvoriti gospodin Goran Vesić i ja. Biće dosta sadržaja za naše klince i klinceze, koji su iz Beograda i koji nisu. Beograd je grad koji sve prihvata oberučke, tako da imamo potpuno novo klizalište. Novu gejming zonu, to je potpuna novina. Novina je i klizalište koje se prostire duž cele fontane, na 1.200 kvadratnih metara - naveo je Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako dodaje, postoji boks specijalno za mlađu decu klizače.

- Od 18 sati nastupa Baka Prase na oduševljenje svih klinaca u Srbiji. U 20 sati počinje koncert Nevernih beba. Pripremili smo dosta sadržaja do 28. januara, do kada traje Beogradska zima. Naravno, CEBEF i ove godine, i ja ispred CEBEF-a najavljujem sadržaje - kaže Handanović i dodaje:

Foto: beogradskazima.rs

Imamo preko 200 manifestacija. CEBEF organizuje i doček Nove godine, koji je potpuni spektakl, 30., 31. decembra i prvog januara. Ono što je novina što se tiče Nove godine je koncert klasične muzike, koji počinje u 14 sati prvog januara - najavio je Handanović.

Foto: beogradskazima.rs

Kako navodi, sve sadržaje možete pogledati na beogradskazima.rs i biti u toku koji je to besplatan sadržaj koji je grad Beograd pripremio.

Foto: beogradskazima.rs

- Ovo je impresivan projekat i veliki poduhvat. Hvala gradskoj upravi i Goranu Vesiću koji su prihvatili projekat - zaključuje Handanović.

#Beogradska zima

#Damir Handanović

'