AKTUELNO

Mogući zastoji i obustave saobraćaja. Zimska oprema je obavezna.

JP "Putevi Srbije" obaveštava javnost da su zbog loših vremenskih uslova, niskih temperatura, poledice, slabe vidljivosti, jakog vetra i snežnih nanosa, mogući zastoji i obustave saobraćaja na deonicama državnih puteva I i II reda.

Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu 24 časa i ekipe putara čine sve da se saobraćaj na svim putnim pravcima odvija normalno.

Vidljivost je na pojedinim mestima veoma slaba, udari vetra su preko 100 km/h, a dodatni problem prave šleperi, kao i nesavesni vozači koji su na put krenuli bez zimske opreme.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da koriste zimske pneumatike i lance, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. `

Na snazi je zabrana saobraćaja za kamione i šlepere na deonicama Niš- Vladičin Han i Niš - Dimitrovgrad zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Na naplatnoj stanici Niš, na državnom putu I A reda broj 1, uspostavljen saobraćaj uz otežano odvijanje. Vozila se i dalje preusmeravaju na naplatne stanice Aleksinac i Aleksinački Rudnici i nastavljaju kretanje regionalnim putem ka Nišu.

S. M.

#Put

#Putevi Srbije

#Sneg

#Vetar

'