AKTUELNO

Dizajnerka je zadovoljna ovom godinom, ali ipak priznaje da je u nečemu preterala.

Popularni pevač Haris Džinović dočekao je novu godinu na Zlatiboru, gde je uveseljavao nekoliko hiljada svojih obožavalaca.

Njegova supruga je bila uz njega u najluđoj noći sa sinom i ćerkom i bodrila ga dok je on dominirao sa mikrofonom.

Foto: Boris Padobranac

- To su dva različita osećaja, stvarno, bez obzira na te niske temperature. Čovek uvek izdrži kad vidi pred sobom 10 do 15 hiljada ljudi, tada se hladnoća uopšte i ne oseti - rekao je Haris za "Premijeru", priznajući da mu je 2016. godina dobro prošla.

I u protekloj godini njih dvoje nisu bili tema nijednog skandala, niti su tabloidi pisali o njima.

- Melina i ja živimo jedan potpuno normalan život, bez ikakvih skandala. Nismo interesantni. Nisam ja čovek koji je tek juče započeo karijeru, prema tome nije to interesantno, nema tu intriga, nema tu podvala - objasnio je on.

Foto: Boris Padobranac

I Melina je veoma zadovoljna svojom porodicom u protekloj godini, a za najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu ona je otkrila zbog čega kriju decu, Đinu i Kana, od medija.

- Privatno sam oduvek ponosna na brak, decu, na taj neki život koji veoma lepo vodimo, koji je stabilan. Svi zaboravljaju da Đina i Kan imaju 12 i 13 godina i ja sam još uvek u mogućnosti da im taj Instagram i Snepčet zabranim.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je nedavno priznala da se zbog specijaliteta svog supruga malo ugojila.

- Moja nepažnja i sve to, jesam se ugojila, ali to mi je nekako s godinama manje bitno - priznala je ona.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu "Premijere", možete je pogledati u repriznim terminima večeras u ponoć i sutra u 11 i 15 časova na televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu.

Autor: V. T.

#Haris Džinović

#Melina Džinović

#Premijera

#emisija

#pevač

'