AKTUELNO

Ovo nisu očekivali.

Bora Santana i Bane Čolak iz nedelje u nedelju oduševljavaju širi auditorijum svojom emisijom na radiju ,,Amnezija", a niko od zadrugara ne može da ostane imun na njihov humor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su njih dvojica bili pravi tandem, Čolak je u toku dana odlučio da stavi tačku na svoje učešće u emisiji, pa je Bori prepustio da do kraja emisiju vodi sam. Svi su pretpostavili da je razlog tome njegova svađa sa Zerinom Hećo, što je on kasnije i potvrdio.

Međutim, Veliki šef je odlučio da se oglasi povodom ovoga, pa je poslao jedno pismo.

Dragi zadrugari, pre svega želimo da čestitamo Bori koji je napravio fantastičnu emisiju i gledaoci i slušaoci i Veliki šef su oduševljeni. Imao si duhovitu emisiju, a mi to cenimo i zato si dobio 3000 dinara. Sada će svako od vas glasati i odlučiti ko treba da se pridruži Bori, jer on ne može sam biti urednik. Bora će isto obrazložiti ko po njegovom mišljenju treba da mu se pridruži - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki Đuričić je burno odreagovao zbog ovoga, pa je naglasio da niko ne može da zauzme njihovo mesto s obzirom na to da je on taj koji je sve osmislio. Kako su ostali ukućani prihvatili ovo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

'