AKTUELNO

Svojim dolaskom iznenadila je i obradovala publiku u studiju, kolege iz žirija, a nema sumnje da će i najtalentovanije balkanske tinejdžere.

Muzička zvezda Kristina Kija Kockar juče je zbog operacije odsustvovala sa snimanja novih epizoda muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", u kojem je od ove sezone stalni član žirija. Ipak, samo dan posle hirurše intervencije koja je bila neodložna, vedra i nasmejana Kija stigla je u Šimanovce u studio Televizije Pink i vratila se u crvenu stolicu, kako bi ponovo uživala u maestralnim interpretacijama najtalentovanijih tinejdžera na Balkanu!

Foto: Pink.rs

Osećam se dobro i drago mi je što ću ponovo uživati uz fantastičnu decu i u novoj temi, koja će se sigurno mnogima svideti - rekla je za Pink.rs vidno raspoložena Kija, koja je još jednom dokazala da je pravi profesionalac.

Njenom povratku obradovala se publika u studiju, kolege iz žirija, a nema sumnje da će današnji dan ulepšati i svim takmičarima "Pinkovih zvezdica - All Stars", kojima uvek pomaže svojim savetima i komplimentima ih ohrabruje i daje "vetar u leđa".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

N. Vujčić / D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'