AKTUELNO

Iako je bila svesna da je njihovoj ljubavi odavno odzvonilo, nije mogla da obuzda svoje emocije.

Pored Ane Sević, koja je u njegovoj emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink otvorila dušu i po prvi put govorila o saobraćajnoj nesreći Darka Lazića, Ognjen Amidžić ugostio je i Eminu Jahović, koja je rešila da milionima gledalaca otkrije istinu o razvodu od turske pop zvezde Mustafe Sandala.

- Razveli smo se 6. juna, bilo je jako teško, a ta kriza je trajala jako, jako dugo, samo što za to mediji nisu znali. Nažalost, završilo se, ali smo ostali u jako dobrim odnosima i ostali smo prijatelji - kaže Emina, koja se prisetila dana kada je zvanično postala slobodna žena.

Foto: TvPink Printscreen

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, iako sam se za to spremala dve godine, i fizički i psihički. Mnogo sam plakala, isto tako i on, tugovao je. Videla sam da mu nije bilo lako. Meni je jako bilo teško, počela sam da plačem i sudija je rekao:"Molim te, prekini da plačeš, inače ću odložiti suđenje" - rekla je Emina i dodala:

Foto: Andrej Nihil, Youtube printscreen

- Sad smo kao brat i sestra. Ljubav se ugasila totalno, ne bismo mogli da budemo u ovakvim odnosima da i dalje postoje te emocije.

Trudila se da svoje sinove maksimalno zaštiti od svega, ali su oni, ipak, shvatili šta se dešava.

- Godinu i po dana nisam živela sa Mustafom, Jaman je to znao, zato što je stariji. Objasnili smo im da sada imaju dve kuće, ali nekako su to ćutke podneli i bolje je što se to desilo sada nego kasnije - kaže Emina i nastavlja:

Foto: TvPink Printscreen

- Nemam vremena mnogo da tugujem, taj sam tip žene. Mnogo radim, dosta sam se posvetila svojoj kozmetičkoj kompaniji. Onda, nove pesme, novi život, ali ništa se značajno nije promenilo.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Ognjen Amidžić

'