AKTUELNO

Santanu je iznervirao potez ovog zadrugara, a on iz revolta počeo da viče na sve po Beloj kući.

Nakon izbora potrčka došlo je do žestoke svađe između Bore Santane i Branislava Radonić Brendona. Naime, Bora je istakao da ga je ovaj zadrugar uhvatio za polni organ, što mu je zasmetalo, pa je osuo paljubu po njemu.

Bora je u jednom trenutku čak uzeo i oklagiju, ali ju je ubrzo i vratio na radni sto, ne želeći da pravi skandal, ali verbalna rasprava nije izostala.

Foto: TvPink Printscreen

Natrti se da te je*em u bulju, pošto si me hvatao za ku*činu. Hoćeš ovu motku da ti nabijem u gu*icu, da te vratim tamo u Čentaru. Smradino jedna! Kupili ti mama i tata stan i ti se širiš ovde, nemoj ja da te iselim iz Beograda - vikao je Bora na Brendona, pa objašnjavao zadrugarima kako ga je Radonić uhvatio za polni organ.
Hvataš sam sebe za ku*ac, jer neće niko da te uhvati - odgovorio mu je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da je Brendon veoma loše volje danas, pa je nakon svađe sa Borom u prolazu izvređao i Doroteu Jovanović sa kojom se tokom današnjeg dana posvađao.

Šta si radila 14. avgusta? Ko je bio rum servis, ko je bio na recepciji radio je moj drug. Ta šargarepa, to je bilo tebi u gu*i, a sad jedeš. Slikali su te kao prepariranu životinju, samo ti je jabuka falila. Za 100 evra radiš fetiše po Beogradu. Princezo mamina. Lepo te je mama vaspitala - vređao je Brendon Doroteu, na šta je ona ostala uzdržana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA PROGOVORI OD ŠOKA: Dorotea ZANEMELA zbog kazne Velikog šefa! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'