AKTUELNO

Modelsica ništa od tvrdnji koje su o njoj iznela Matora nije demantovala.

Svaka nedelja u Beloj kući nosi uzbudljive dogodovštine na koje milionski auditorijum nikako ne ostaje imun. Tokom ove noći voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima pričao o temama koje su obeležile ovu sedmicu.

Foto: RTV Pink

Tokom sinoćne žurke Dragana Mitar ogovorala je Anu Korać kod Marka Miljkovića i Lepog Miće i tom prilikom rekla da je videla njene fotografije kod muškarca koji je tamne puti. Dragana nije imala lepo mišljenje o ovoj zadrugarki, a Mića se nije suprotstavio mišljenju modelsice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričala sam sa Markom, on mi je rekao da mu je ona drugarica. Ja sam mu ispričala da sam za nju čula kada je moj muž prodavao auto jednom dečku koji je nju poznavao. Taj dečko je na potpisivanju pokazivao njene fotografije. Nisam aludirala ni na šta, neka se bavi čime se bavi. Ništa nije iz zle namere - nevešto se opravdala Dragana, koja je negirala da poznaje Koraćevu.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je istog trenutka ustala i potvrdila ovu priču, a potom iznela mračne tajne iz života ove modelsice koja joj je očigledno stala na žulj uzevši je u usta pričajući o njenoj vezi sa Sanjom Stanković.

Sedela sam i sa njenim mužem i njenim švalerom. Ne zanima me neki odnos koji se dešava ovde, ali kada neko iznosi neke laži o meni, ja ću progovoriti. Sanja i ja ne planiramo da usvojimo dete, a i da usvojimo, zašto je naš odnos bolestan - rekla je Matora i dodala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

I ti si sponzoruša i tako si došla do muža. Draganin muž joj je poručio da ne pije da ne bude posle kako je iskorišćavaju muškarci - provocirala je Matora.

Voditelj je upitao Miću zašto nije porekao ono što je Dragana rekla o Koraćevoj i zašto o ovoj temi nije pričao sa Anom sa kojom je mnogo bliži nego sa modelsicom.

Nije rečeno da je Ana Korać ku*va i da se je*e za pare. Ona nije ništa loše rekla o devojci. Šta ja da kažem kad mi neko priča o slici sa telefona. Ja ovde najviše volim Anu Korać, ona je meni kao uži deo familije. Ana Korać zna šta radi - objasnio je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niti poznajem bilo kakvog Arapina, niti imam BMW X6. Ja znam sve o Draganinom privatnom životu, ali to ovde ništa neću da iznosim. Verovatno je sve ovo ljubomora, ja sam sa Markom super i znam da se ja njemu sviđam - objasnila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Mlada Ivanjičanka je otkrila da je čula da bi Dragana volela da bude omiljena osoba kada Nemanja Tošić bude vođa i da bi sa njim radila svašta, što je ona objasnila da je to rekla u šali.

Pročitajte još: ZGADILA SI MU SE, ON TE ŽALI! Kulićke OSULE DRVLJE I KAMENJE na Aleksandru, a onda je jednom rečenicom DOTUKLE: David je PRESREĆAN sa Lunom! (VIDEO)

U video-prilozima u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#Dragana Mitar

#Jovana Tomić Matora

'