AKTUELNO

Nisu se čuli.

Dragan Lazić, brat pevača Darka Lazića koji je nedavno imao saobraćajnu nezgodu od koje se oporavlja, po prvi put je progovorio o zdravstvenom stanju svoga brata u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Kobra

Ekipa najgledanije emisije o poznatima posetila je rodno mesto pevača gde žive njegovi članovi porodice i u kom Darko gradi svoju novu kuću. Tom prilikom Dragan je rekao da je video svoga brata koji je u svesnom stanju i koji se raspitivao od njega o svemu što se desilo.

Foto: RTV Pink

Lazićev brat je tom prilikom istakao i da Darku pripada automobil kojim je on upravljao toga dana, ali da je pevač od njega tražio da vidi fotografije havarisanog auta, što je Dragan odbio da učini kako ga ne bi uznemiravao.

Foto: Pink.rs

Poslednjih dana puno se pričalo i o Darkovoj bivšoj supruzi Ana Sević koja je takođe odlazila u KBC Zemun kako bi posetila svog još uvek muža. Reportera "Premijere" Nemanju Vujičića zanimao je da li je Dragan Lazić u kontaktu sa pevačicom.

Foto: RTV Pink

Ne! Ustvari ne znam. Ona je sa majkom valjda u kontaktu. Sa mnom nije. Nisamo se čuli - rekao je krato Darkov brat.

PROČITAJTE: USKRAĆIVALA JE SEBI OBROKE, PLAŠIMO SE DA SE PROBLEM NE VRATI: Rebekina drugarica progovorila o njenoj BOLESTI! Ovo su svi DETALJI PAKLA kroz koji je prošla (FOTO)

Autor: S. K.

#Ana Sević

#Darko Lazić

'