AKTUELNO

Evo šta je poručila žiriju!

Darija Vračević oduševila je milionski auditorijum učešćem u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica". Posle tri godine Darija se vraća na scenu, a njen prvi nastup videćete večeras od 22 časa u šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars"!

Ova talentovana devojčica ne krije uzbuđenje što će se ponovo naći na velelepnoj sceni, te priznaje da je veoma uzbuđena:

Radujem se što sam ponovo tu, veoma sam uzbuđena, jedva sam čekala da sve ovo ponovo počne. Vežbala sam pevanje, nastupala sam u međuvremenu i nadam se da ću se pokazati u najboljem svetlu - iskrena je bila Darija.

Ona priznaje da nikog od takmičara ne gleda kao konkurenciju, ali i da se pomalo plaši žirija:

Ne gledamo se mi kao konkurencija, svi smo mi drugari. Nisam sigurna kakav će biti žiri, ima ih novih kao i starih, ali ne znam... Mislim da neće biti strogi, možda u prvom krugu malo (smeh) - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Na pitanje koju pesmu bi volela da je ona snimila, Darija je dala veoma iskren odgovor:

Svaka pesma stoji onome kome je napravljena, ja imam svoje četiri pesme i pravićemo još sigurno. Ne volim da izdvajam nikoga, ja mnogo volim muziku i pevanje i sve mi se sviđa - rekla je ona.

Na kraju, ona je poslala poruku žiriju koja će ih sigurno oduševiti:

Nadam se da vam se sviđaju vaše crvene stolice i budite dobri prema nama (smeh).

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pored Darijinog, gledaćete i nastupe Lene Stamenković, Isidore Mitić, Nikole Milenkovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovićam Teodore Marković, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Davida Markovića, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'