AKTUELNO

Iako je uspela da se "skine" sa lekova za spavanje od kojih je, kako sama priznaje, bila zavisna, pevačica nije uspela da u Novu godinu uđe sa pozitivnim saldom na svom tekućem računu.

Pevačici Radi Manojlović se u 2016. godini desilo mnogo toga lepog - objavila je svoj drugi studijski album i, uprkos brojnim problemima, uspela je da održi vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, zbog kojeg je, inače, prestala da pije lekove za smirenje.

Iako joj Berković uneo radost u život, Rada priznaje da je ova ljubav skupo košta, pa u Novu 2017. godinu ulazi sa dugovima.

Staru godinu završavam srećna, ali u novu ulazim s dugovima. Potrošila sam grdne pare na roming. Račun za telefon mi je preko 2.000 evra! To je zato što sam non-stop na vezi s Harisom - priznala je Rada, koja nije mogla da izdrži veliku geografsku razdvojenost, pa je nedavno na nekoliko dana otišla u Ameriku kod dečka, gde je on bio na koncertnoj turneji.

Bila sam zavisnik, nisam mogla da zaspim

Mesecima unazad govorilo se o lošem zdravstvenom stanju pevačice, zbog čega je njen otac neizmerno brinuo, a ona često posećivala psihologe i psihijatre. Manojlovićeva tada nije želela da govori o svojim problemima, a sada je rešila da prizna da je zaista imala problem koji je, na svu sreću, uspešno rešila.

Kompletno sam se skinula sa lekova za smirenje i spavanje. Imala sam tešku psihičku problematiku, ali to je sada iza mene. Tek sad razumem pušače i narkomane. Oni su robovi poroka. I ja sam bila zavisnik od malih pilula. Nisam mogla da zaspim, hvatala me je panika. Preko veze sam molila medicinske radnike da mi daju lekove. Za mene je to bio zatvor.

Autor: D. Tanasijević

#Haris Berković

#Nova godina

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'