AKTUELNO

Ovo mu Bane nikada neće oprostiti.

Nakon svađe Zerine Hećo i Baneta Čolaka sa Miljanom Kulić njih dvoje ušli su u žestoku raspravu sa Borom Santanom zbog toga što ih je on prekoreo kako im je mnogo pozajmljivao i hrane i novca tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je Bori zamerila što je on dozvolio da Miljana stane na put njihovom prijateljstvu i da zbog jedne palačinke svoj odnos dovedu u pitanje.

Bane je trebao njemu da da kašiku džema koju je trebao da da meni. Onda dođe Miljana i soli mu pamet. Da ne pričam koliko se puta po*rao na njega, a Bane mu oprostio. Sto puta ste pravili sa nutelom, a nikada njega niste zvali.

Foto: TvPink Printscreen

Čuo sam ja od svog prijatelja svašta o tebi. Čuo sam da si najbolja... - ostao je nedorečen Bora.
Ti si na nivou Miljane Kulić. Miljana Kulić ti kaže dve rečenice i ti se vodiš time. Tvoj nivo inteligencije je nula za mene, sa mnom ne možeš da se družiš - odbrusila mu je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku je Bora upitao Zerinu da li želi da joj pokaže polni organ kao dokaz da je on pravi muškarac, zbog čega je ona ostala zgrožena, a ovom izjavom Santana je pao u očima svog rijaliti prijatelja Baneta.

Ovo je izazvalo još veći razdor među njima, svađa se otrgla kontroli, a u spavaćoj sobi je zavladala veoma negativna atmosfera.

Pročitajte još: TI SI PROHUJALO SA VIHOROM! Zerina u ŽESTOKOM KLINČU sa Miljanom, pljuštale nikad gore UVREDE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bora Santana

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'