AKTUELNO

Nije mu lako da priča o tome.

Vladan Vojnović, poznatiji kao Vojke Đans, prvi put je progovorio o nedavnom raskidu sa Sarom Reljić, sa kojom je vezu nastavio i po izlasku iz najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", i sa kojom je nedavno snimio duetsku pesmu.

Posle svega što su preživeli, par je doneo odluku da se raziđe.

Foto: Promo

- Pukla veza. Veze pucaju. Na žalost, to se desilo. Žao mi je zbog toga što smo posle svega toga raskinuli, ali šta da radiš... - iskren je bio Vojke.

Iako su mnogi bili uvereni u to da će njihova ljubav trajati još dugo, njih dvoje su stavili tačku na vezu i oglasili se u odvojenim saopštenjima na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs

- Sporazumno smo se razišli, naša odluka je bila. Posle svega što se izdešavalo... Malo mi je neprijatno da pričam o raskidu. Svi vi koji ste pratili našu vezu videli ste da je bila super veza, mi ništa nismo krili. Kao ni sad. Ona je super devojka, nemam šta loše da kažem, želim njoj i njenoj porodici najbolje. I na privatnom i na poslovnom planu joj želim sve najbolje - objasnio je Vojke.

Na pitanje koji je razlog iznenadnog raskida sa Sarom, Vojke kao da je jedva smogao snage da odgovori, a i sam je na kraju priznao da mu je i dalje jako teško zbog raskida.

Foto: Printscreen Davideo

PROČITAJTE JOŠ: KOLEGA DARKA LAZIĆA OBJAVIO PEVAČEV SNIMAK KOJI TERA SUZE NA OČI: Evo šta je radio pre STRAVIČNE NESREĆE! (VIDEO)

- Ne mogu da objasnim šta je razlog. Postalo je nekako drugačije... Još ni ja nisam svestan, skoro se desilo... Kad se slegne sve možemo da popričamo - zaključuje Vojke.

Pink.rs

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'