AKTUELNO

'Pinkove zvezdice - All Stars' počinju večeras u 22 sata na televiziji Pink.

David Radosavljević bio je učesnik prve sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a koliko se za ove četiri godine promenio videćete već u prvoj emisiji šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras u 22 časa samo na TV Pink!

Dečak koji je svojim glasom oduševio region spreman je da ponovo zapeva u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju:

Radujem se što sam ponovo tu posle četiri godine, mislim da sam se puno promenio i nadam se da će sve ispasti super na kraju. Baš mi je drago što sam pozvan ponovo da učestvujem, a ja ću se truditi i dati sve od sebe - uzbuđen je bio David.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

David priznaje da je radio na sebi tokom ovih nekoliko godina dok se nije takmičio, ali i da mu se glas promenio:

Glas mi se baš puno promenio, neki kažu da zvučim kao da imam 18 godina (smeh). Ne znam da li će me žiri prepoznati, ja se nadam da hoće (smeh) - kaže David.

S obzirom na to da je došlo do promene u žiriju, te su sada pored Goce Tržan, Leontine Vukomanović i Milana Stankovića u crvenim stolicama Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar, David nije siguran da li će biti strogi:

Ne znam da li će oni biti strožiji, ali ja ću dati sve od sebe da dobijem pozitivne komentare. Nisu ni negativni komentari toliko loši, onda znaš za sledeći krug šta da promeniš - iskren je bio on.

Kako je u novoj sezoni koncept malo izmenjen, što ćete videti već od večeras, David je otkrio sa kojom velikom zvedom bi voleo da deli scenu:

Već mi se san ispunio kada sam pevao sa Dinom Merlinom, ali voleo bih da se na sceni sada nađem sa Adilom, jer kažu da imamo sličan glas, ali i sa Sašom Kovačevićem jer pevamo isti tip pesama - rekao je David.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Davida, u prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Tomislava Milovanovića, Sergeja Pajića, Veljka Čačića, Amnu Alajbegović i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Radosavljević

#Intervju

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'