AKTUELNO

Pevačica i njen suprug su bili razdvojeni u najluđoj noći.

Za pevačicu Gocu Tržan i njenog muža Rašu Novakovića 2016. godina bila je turbulentna, zato u novu 2017. žele da uđu rasterećeni i srećni.

- Ceo moj život je turbulentan i obeležen stalnim promenama. Svih dvanaest meseci sam radila na sebi i ispunila ciljeve. Poslovno sam bila uspešna, objavila sam pesmu koju ljudi vole, što znači da sam nastavila pravim putem. Živim u ljubavi i sreći i svakim danom sam sve bogatija i po tome ću pamtiti godinu za nama, a sve ružne stvari sam zaboravila - poručuje Goca, a Raša je otkrio da žali što pevačici u ponoć nije skinuo pidžamu, već je morao da nastupa.

- Seks za doček imam s instrumentima. I to ume da bude baš dobro, ali zato, kad se sve to završi, dolazi ono najslađe, a to će biti 2. januara. Jedva čekam da Goci skinem pidžamu i da uživamo kao bračni par. Idealni doček jeste sa mojom ženom kod kuće ili na nekoj egzotičnoj destinaciji - kaže Raša.

Vole se kao i prvog dana

Raša jedva čeka da prođu praznici da sa ženom i njenom ćerkom Lenom ode na skijanje u Austriju.Goca kaže da je novogodišnje poklone spremila još u novembru i sada sa naslednicom uživa u čarolijama na ledu.- Nisam tip koji je sklon prazničnoj euforiji. Ovih dana se najčešće setim onih usamljenih, koji nemaju nikoga. Leni sam objasnila da Nova godina nije praznik kad ti drugi kažu, nego kad mi to hoćemo. Nama je praznik svaki dan kada smo zajedno - poručuje Tržanova.

Autor: M. K.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'