AKTUELNO

Otkrila da li će biti stroga!

Jubilarna peta sezona najgledanijeg dečijeg muzčkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" posebna je po mnogim stvarima, prvenstveno zato što okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone.

Ipak veliko iznenađenje je što će ove godine u čuvenim crvenim stolicama sedeti nova petorka - Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nataša Bekvalac je prvi put u ovoj ulozi i, kako sama kaže, raduje se što će se naći u crvenoj stolici:

Uzbuđena sam i počastvovana što sam deo ekipe, nadam se da će me i moje kolege lepo prihvatiti i da ću biti jedno osveženje i kada su deca u pitanju. Ja sam neko ko je ponikao na dečijim festivalima tako da je za mene ovo veliki izazov i na neki način potvrda mog dugogodišnjeg rada - rekla je Nataša.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona priznaje da zbog posla nije mogla redovno da prati prethodne sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, ali da će se potruditi da ne bude stroga:

Takmičenje je predivno, ne mogu da kažem da sam aktivno pratila, ali generalno mi se koncept dopada, sve je to jako kreativno i lepo smišljeno. Ja ću se truditi da budem realna kao što su deca realna, kao što oni direktno pitaju šta je ovo, zašto je ovo ovako. Mislim da mi pričamo vrlo sličnim jezikom. Dečija energija mi je jako poznata i bliska s obzirom na to da sam majka dve devojčice, a i sama negujem dete u sebi i mislim da ćemo lepo da radimo i družimo - ispričala je Bekvalčeva.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona smatra da će se lepo slagati sa ostatkom žirija jer svi imaju šta da pokažu i kažu:

Svi se jako dobro poznajemo, uglavnom svi dugo u poslu, sa nekima se i družim privatno, tako da mislim da je ovo jedno kompaktno i dobro društvo. Dosta smo se svi odrodili jedni od drugih, budući da smo svi aktivni u poslu nemamo vremena mnogo da se družimo, tako da mislim da će ovo biti jedno jako kvalitetno i lepo provedeno vreme - kaže Nataša.

Na samom kraju ona je imala poruku za takmičare:

Želim da im poručim da puno vežbaju, da puno rade, da veruju u sebe i da daju najbolje od sebe kada je ovo takmičenje u pitanju jer onda nema greške.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

U prvoj epizodi pete sezone na sceni ćete videti Amnu Alajbegović, Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice - All Stars

'