AKTUELNO

Čudno joj je i što Luna podržava njihovu vezu.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Marijana Zonjić i Adam Đogani su ušli u raspravu zbog toga što je mladi Đogani pokušao da poljubi plavušu pred svima kako bi pokazao da su njegove emocije iskrene.

To je Zonjićeva protumačila kao da on želi svima da se dokaže, a njoj se to nije dopalo, pa su svoju raspravu započeli u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne želim da se nikome dokazujem, Adame, ne treba. Ispalo je da imaš potrebu da se dokažeš. Ne treba to nikome da pokazuješ. Bilo mi je glupo. Dođeš ti i govoriš "Hajde, hajde". Ja ću to da uradim kada ja hoću. Ne treba nikome ti da se pravdaš - govorila je Marijana Adamu..
Hteo sam da pokažem da mogu da te poljubim. Ne pravdam se nikome. Ja dovoljno znam o svemu - rekao joj je Adam.
Treba da te boli uvo za ove ljude. Meni ne treba taj crni sto da pokažeš bilo šta, ja znam i bez toga - dodala je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je za stolom Luna Đogani rekla da im želi svu sreću u ljubavi, to je Marijanu iznenadilo, pa se poverila Adamu.

Ja ne kapiram tvoju sestru. Čas je za, čas je protiv, napada me. Posle kada je Mića rekao, odmah je skočila. Mića je rekao istinu. Svi su me napadali zbog tebe. On je bio u pravu - kaže Marijana.
Ja sam objasnio, bio sam ogorčen - rekao je Adam.

Foto: TvPink Printscreen

Njihova rasprava se otrgla kontroli. Zonjićeva je konstantno prebacivala Adamu zbog učinjenog postupka, dok joj se on pravdao.

Pročitajte još: NOVINARKE U AKCIJI: Sumnja se da njih dve znaju mnogo više od ostalih, a onda ih je Miki ISKRITIKOVAO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'