AKTUELNO

Plavuši nije bilo prijatno zbog onoga što je Marinkovićeva rekla.

Milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima ovog rijaliti programa.

Tokom prethodne večeri Dorotea Jovanović i Marko Miljković su pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti, a voditelj Milan Milošević pročitao je zadrugarima pitanje koje je bilo upućeno akterima ove priče.

Foto: RTV Pink

Gledali smo sinoć vaš se*s, mnogo ste slatki kao par. Da li ćete nastaviti ili je ovo bila veza na jednu noć - glasilo je pitanje gledaoca.
Mi nismo u vezi, nije bilo se*sa, ali razmišljam o tome, jer dobro kuva, a ja bivša Rebekina drugarica - rekla je kroz smeh Dorotea, a Miljković je takođe potvrdio da nije bilo se*sa.

Foto: TvPink Printscreen

Ispod pokrivača nije bilo se*sa, bilo je pipkanja i ljubljenja. Dečko se dobro ljubi, šta ima veze. Ispipao me i iznutra i spolja - dodala je Jovanovićeva.

Nakon toga je i Markova bivša devojka Maja Marinković ispričala jedan deo sinoćne situacije, rekavši da je Miljković rekao da ga je Dorotea oralno zadovoljila.

Nije rekao meni lično, rekao je nije bilo se*sa, ali je bilo, pokazujući rukom na polni organi - otkrila je Maja, dok se Marko pravdao da to nije istina.

Nakon toga je usledilo još jedno pitanje gledaoca upućeno Dorotei koja je prokomentarisala da li se postidela što je bila sa Markom, na šta je ona dala negativan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RUKA JOJ JE ZALUTALA NA NJEGOVO MEĐUNOŽJE: Mina zavodljivo mazila Đeksona, pa pozvala Saleta da vidi koju je reakiju izazvala! (VIDEO)

Tom prilikom su Maja i Marko ušli u klinč jer je Marinkovićeva uporno tvrdila da je on rekao da ga je plavuša oralno zadovoljila, a on to negirao. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Dorotea Jovanović

'