AKTUELNO

Veoma je uzbuđena što će ponovo biti u takmičenju!

Jubilarna peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" počinje u petak 26. oktobra u 22 časa na televiziji Pink, a u prvoj epizodi se na scenu vraća i Ema Simonović.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ema je osvojila srca publike u trećoj sezoni najgledanijeg dečijeg takmičenja, a kako kaže, jedva čeka da ponovo zablista na sceni:

Foto: TvPink Printscreen

Veoma se radujem što ću opet biti na sceni i pevati, to sam jedva čekala. Ne plašim se ničega, sve je, manje-više, isto kao i ranije, ja sam vežbala, imala nastupe, tako da sam spremna - rekla je Ema.

U ovoj sezoni došlo je do promene u žiriju, pa će tako sada Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar ocenjivati ko je od njih najbolji. Ema smatra da oni neće biti "strašni":

Možda će malo biti stroži s obzirom na to da su ovde najbolji od najboljih, ali ne verujem da će biti preterano strašni - kaže Ema i dodaje:
Želim da im kažem da ih volim i nadam se da će im se dopasti sve što sam pripremila - zaključila je Ema.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Emu, ali i još jedanaestoro talentovane dece gledaćete u prvoj emisiji jubilarne pete sezone "Pinkove zvezdice-All Stars", u petak 26. oktobra u 22 časa na TV Pink!

N. Vujčić

#Ema Simonović

#Intervju

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'