AKTUELNO

Nastala opšta svađa.

Intimne akcije obeležile su noć za nama u rijaliti programu "Zadruga 2" koji obara sve granice. Nakon što je Marko Petrušević prevario svoju devojku i imao žestoku ljubavnu avanturu sa Jelenom Krunić pred punom spavaćom sobom, u nekoliko kreveta niže Miljana Kulić i Bora Santana su se mazili nosevima.

Foto: RTV Pink

Sve je to videla Jelena Krunić zbog čega je izbila ogromna svađa u ovom delu Bele kuće, a Miljana je sve vreme podsećala Jelenu na ono što je radila nekoliko minuta ranije kada su ih svi ukućani gledali.

Bora i Miljana se ljube! Poljubili ste se u usta! - vikala je Jelena.

Foto: RTV Pink

U nos me poljubio! U majku se kunem da me nije poljubio. Ti se j*beš, a mene je on poljubio u nos, to je velika razlika! Pričala sam mu o radiju. Pitao me je da li ću da mu budem gost, a tebe je Petrući j*bao! Ti si na to navikla, a ja nisam - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Ranije sinoć, tokom žurke, Bora je poljubio Miljanu u kazinu što se njoj nije svidelo zbog čega je počela da drami i da se žali svojoj majci Mariji Kulić. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KIJA JE ZA SVE BILA U PRAVU: Luna u suzama otišla sa žurke, VRIŠTALA i govorila da je sve podseća na Slobu! (VIDEO)

Autori: S. K. / J. R.

#Zadruga 2

'