AKTUELNO

Upustili se u vrelu akciju pod tušem i u krevetu.

Između Mine Vrbaški i njenog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona, koji je ušao u "Zadrugu" tokom sinoćnje žurke, probudile su se stare strasti. Oni su celo veče proveli zajedno, a kada su se osamili u hotelskoj sobi upustili su se u vrelu akciju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Oni su najpre imali strasan zanos pod tušem, a kada je pala zavesa koja ih je sakrivala, sve se videlo šta rade u kabini. Posle nekoliko minuta ovi ukućani prešli su na krevet gde su nastavili sa žestokom akcijom.

Foto: RTV Pink

Ajde ubaci ga, znaš ti to - govorila je Mina, a onda je pogledala u kameru i pozdravila Đeksonovu devojku Tijanu i dodala: Došao si ovde da me iskoristiš!

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku su ih prekinuli Luna Đogani i Miki Đuričić koji su došli u hotelsku sobu po hleb, ali u ih Đekson i Mina brzo oterali i nastavili gde su stali. Međutim, Miki se kroz nekoliko minuta ponovo vratio u sobu, što se Mini nije svidelo.

Miki, pusti me da se j*bem, spušta mu se - rekla mu je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ona i Đekson su se ponovo upustili u akciju, tokom koje mu je ona poručila da je on njen "zeka-peka koji skakuće". U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo, kao i kako je tekao Minin i Đeksonov odnos tokom žurke.

Podsetimo, ovo nije jedina situacija koju su noćas imali zadrugari. U istom trenutku došlo je do žestoke akcije u punoj spavaćoj sobi između Jelene Krunić i Marka Petruševića Petrućija, zadrugari su bili u šoku, a neki od njih su im i dizali pokrivač. Nakon svega, Petrući se setio devojke koju je noćas prevario pred kamerama. Strasno su se ljubili i Adam Đogani i Marijana Zonjić, kao i Marko Miljković i Dorotea Jovanović.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NEMOJ DA MU ODSEČEM ONU STVAR: Miljanu poljubio ovaj zadrugar, ona izgorela od besa!

Autori: S. K. / J. R.

#Zadruga 2

'