AKTUELNO

Ćerka Bogoljuba Karića večeras se udaje drugi put i posebno je srećna što će njen otac moći da prisustvuje venčanju.

Kako je Bogoljub Karić juče konačno stigao u Srbiju, venčanje njegove ćerke, koje je zakazano za večeras, biće najlepši dan u životu njegove ćerke Danice Karić, pošto ne bi mogla da zamisli taj događaj bez oca.

On je posle 11 godina juče sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", kada je obustavljena istraga protiv korupcije i ukinuta poternica koja je za njim raspisana.

Foto: Instagram

Dana se na Instagramu ovim povodom oglasila u vidu snimaka sa aerodroma i komentara u kojima se vidi da je bila presrećna.

A pre nekoliko dana, dok ga je iščekivala da dođe u Srbiju, Danica je objavila i fotografiju na kojoj svom ocu kao devojčica leži u krilima.

- To je ljubav. Tale moj, volim te najviše! Hvala ti što si uvek bio razuman, otvoren, što si mi uvek davao podršku, i daješ, što znam da uvek mogu da ti ispričam sve što treba, i što me voliš beskrajno! Najviše ti hvala što si mi UVEK davao slobodu! Slobodu da budem ko sam, da kažem šta mislim (čak i kada sam bila mala, vodio si me na sastanke i uvek pitao, "šta ti misliš?" Iako su bili prisutni ozbiljni biznismeni! Car! Pa si me "zaposlio" kao svoju sekretaricu kada sam imala 6 godina. Javljam se na telefon i dočekujem goste! Mogu samo da zamislim kako je bilo ljudima koji imaju sastanak sa BK i dočeka ih mala Dana! Hihi!) uvek si me podržao kako bih razvila svoju ličnost kako mi je Bog namenio. Hvala i volim te - napisala je ona u okviru objave.

Na večerašnjoj proslavi, koja je organizovana u jednom beogradskom restoranu, biće brojne poznate ličnosti, između ostalih i Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić, koji će sigurno uzeti mikrofon i u svoje ruke.

Autor: V. T.

#Bogoljub Karić

#Danica Karić

#Udaja

#Venčanje

'