AKTUELNO

Emisija koja otkriva ono što bi javne ličnosti sakrile, sredom na TV Pink.

U novom izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu od 22 sata na TV Pink, imaćete priliku da se uverite da je prva pobednica “Zadruge”, Kristina Kija Kockar, nastavila da posećuje lekare. Ovog puta je uslikana ispred jedne privatne ultrazvučne ordinacije. I dok ona živi velikom brzinom, njen bivši suprug Slobodan Radanović nastavlja da vodi miran život.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ekipe ove emisije usnimile su i Ivanu Selakov na pragu devetog meseca trudnoće kako se priprema za dolazak ćerkice. Šta je sve kupila za opremanje njene sobe, videćete u emisiji.

Foto: Promo

Nakon višednevnog praćenja po crnogorskom primorju uslediće izveštaj o letnjim aktivnostima popularne pevačice Milice Pavlović. Sa kojim muškarcima se viđala i kako izgleda u kupaćem kostimu ove godine.

Foto: Promo

Foto: Promo

Šta ovih dana rade učesnici prve “Zadruge” - Sara i Vojke, Sanja i Matora i Ana Korać, predstaviće zasebnim prilozima paparaci ove popularne emisije. A tu su i poslednji snimci pred ulazak u novu sezonu rijalitija “Zadrugu” Mikija Đuričića, Lepog Miće, Nadežde Biljić i Zorice Marković.

Pink RS

#Ivana Selakov

#Kristina Kockar

#Milica Pavlović

#Paparazzo Lov

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#Zadrugari

#emisija

'