AKTUELNO

Ukrali su joj ideju!

Zadrugari su danas postavljali pitanja jedni drugima po zadatku Velikog šefa u "Igri istine". Najveća rasprava bila je između Zorice Marković, Zlate Đurković i Rade Vasić zbog gostovanja u radio emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Ristić je pitala Zlatu zašto se oseća diskriminisano i zašto nije bila u emisiji, a pevačica tvrdi da je "tropolka" bila njena ideja i da je prvobitni plan bio da ona gostuje.

Bio je potpuno drugačiji dogovor i pričale smo sat vremena o tome. Ideja je bila tada potpuna drugačija od onoga što je bilo jutros. Tropolka je bila moja ideja i trebalo je da ja gostujem - rekla je Zlata.
Nisi bila u planu zato što smo Radu rezervisali pre dve nedelje. Mene ne zanima tvoja ideja. Rada je došla sama da priča o tome zato što je to njoj simpatično. Rada je bila prva u planu. Emisija ima koliko god hoćete i može gostovati ko god želi - odgovorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto nisi došla u emisiju kad si bila pozvana? Dogovorili smo se još onaj dan na stepenicama za tu emisiju. Ako si čula da sam tamo, zašto nisi došla? - pitala je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

POGLEDAJTE JOŠ: OBRATILA IM SE ZA POMOĆ: Nadežda šokirala sve svojim ZAHTEVOM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Zlata Đurković

'