AKTUELNO

Ponosna je na svog sina!

Mladi pevač Aleksa Savić privukao je veliku pažnju učešćem u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a trenutno živi svoj život pred milionskim auditorijumom u rijalitiju  koji obara sve rekorde gledanosti, "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Iako je delovao kao tih i povučen, Aleksa je pokazao da i te kako ume da se odbrani kad treba i da ima svoj stav. O svemu onome što je pokazao u prethodnih mesec dana, ali i o "Pevačkom obračunu" u kom je odneo ubedljivu pobedu, za portal Pink.rs prokomentarisala je njegova majka Jelena.

Aleksa je u "Zadruzi" onakav kakav je i napolju, tako smo ga vaspitali. On je dobio odličnu priliku da se pokaže i predstavi i mislim da je u "Pevačkom obračunu" pokazao šta je ono zbog čega je ušao. On stvarno jako voli muziku, bavi se pevanjem još od vrtića. Ja sada mnogo manje emotivno doživljavam sve (smeh), ranije nisam mogla da ne zaplačem kad ga vidim na televiziji, ali sada je to mnogo drugačije. Sve tamo je drugačije, možda ga i ja upoznam kakav jeste zapravo - iskreno nam je rekla Aleksina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa je mnoge šarmirao svojim glasom ali i stasom, te postao jedan od najpoželjnijih momaka u rijalitiju, što je primetila i njegova majka.

Primetila sam da su mnoge bacile oko na njega. Ne znam šta da kažem, on je jako zaljubljen u svoju devojku, tri godine su zajedno i baš su vezani. Ipak, ne znam ja šta može da se desi. Mislim da će izdržati, ali sve zavisi od toga koliko će ostati unutra. Ne mogu da garantujem da neće popustiti i približiti se nekoj devojci, ipak je to zatvoren prostor, pojačane su emocije, ko zna šta može da se desi - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, ona nam je prokomentarisala njegov sukob sa Natašom Moskvom:

Ja sam gledala sve to i mislim da je to ona (Nataša) iscenirala. Mislim da je sve to, cela svađa, nameštena sa njene strane, ona je sela pored njega i samo gleda gde su kamere. Pritom on je imao problem sa Oljom, ne sa njom, a ona ga je napravila kao da je njen. Aleksa nije takav, on joj je sigurno odgovorio u afektu, to se svima nama desi, nikad on ne bi napao. Nikad neće napasti prvi, ali ume i te kako da se odbrani - zaključila je Aleksina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Aleksa Savić

#Majka

#Nataša Moskva

#Rijaliti Zadruga

'