AKTUELNO

Izbila velika svađa.

Nakon što je pušten snimak na kom Katarina Ristić i Tomislav Panić razgovaraju o svom odnosu, nastala je opšta svađa u rijaliti programu "Zadruga 2" zbog koje je momentalno uletelo obezbeđenje.

Foto: RTV Pink

Sve je kulminiralo kada je Olja Bajrami otvorila flašu sa vodom i okupala Katarinu Ristić, a odmah su skočili svi na noge. U jednom momentu letela je i šolja koju je bacio Bora Santana. Ukućani su zbog cele situacije počeli odmah da se svađaju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon što se presvukla došlo je do nove svađe između Olje i Keti, a u nastavku je najviše bila nervozna Rada Vasić koja je vikala po kući i dvorištu, a došlo je i do velike svađe između Bore Santane i Tomislava Panića.

Foto: RTV Pink

Koga si polila izrevoltirana seljanko? Raspala pevaljka i to je to! Svi će saznati ko si! Sada ćeš da me zapamtiš! Pevaljka klasična! Ruke mi se tresu - vikala je Keti.
Pokazaću i tebi i Tomi šta je pevaljka! - rekla je Olja.

Foto: RTV Pink

Kada je videla da Rada po dvorištu negativno priča o njoj i Olji, dogodila se i rasprava između Keti i ove zadrugarke.

Foto: RTV Pink

Ona je mene gađala. Ja sam otišla u sobu i nisam je dirala. Ja sam otišla u sobu da se presvučem. Rado to nije moj nivo da je udaram. Nemoj da preteruješ! Šta će to da mi pomogne? Ja sam samo osetila pljusak! Nisam je dirala! Ona njega manipuliše! - govorila je Keti.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

'