AKTUELNO

Crno na belo!

O lošem odnosu pevačica Slavice Ćukteraš i Tanje Savić već godinama unazad se polemiše. Mnogi tvrde da su ove dame u lošim odnosima, a u nedavnom intervjuu koji je Slavica dala za portal Pink.rs, otkrila je da su Tanja i ona u dobrim odnosima ali da se ne druže i ne viđaju jer ih je život odveo na različite strane.

Foto: Pink.rs

Ovih dana su se u javnosti pojavile glasine da su Slavica i Tanja ponovo zaratile i to zbog duetske pesme. Naime, kako se navodi, njih dve su se posvađale oko toga u kom maniru bi trebalo da snime duet, a kako nisu mogle da dođu do zajedničkog rešenja odlučile su da sve ostave kako jeste.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Slavicom koja nam je kratko i jasno rekla šta je prava istina.

A gde smo se srele kada je žena u Australiji? (smeh). Kakva glupost, naopako. Ja stvarno nikad ništa ne komentarišem ali ovo je smešno - rekla je Slavica za naš portal.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VOLIM TE: Maja Berović uputila dirljivu poruku kolegi, pa mu izjavila ljubav! (FOTO)

Kako je rekla u intervjuu koji je dala nedavno za portal Pink.rs, Slavica bi volela da snimi dobar ženski duet jer smatra da takvih dugo nije bilo na našoj muzičkoj sceni, a tada je rekla da bi to uradila i sa Tanjom Savić i sa Milicom Todorović i sa bilo kojom drugom koleginicom ukoliko se pesma i energije poklope.

Autor: N. Vujčić

#Slavica Ćukteraš

#Tanja Savić

'