AKTUELNO

Ovo joj je i te kako zasmetalo.

Noć u "Zadruzi 2" protekla je uzburkano, naročito za ljubavne parove. Naime, Lazar Jeremić je masirao Miljanu Kulić, a to je saznala njegova devojka Nataša Moskva zbog čega mu je prebacila, ali kroz šalu.

Lazar se pravdao Zerini Hećo i Banetu Čolaku da ništa loše nije uradio, a potom i svojoj devojci koja mu je priznala da se sve vreme sa njim šali.

Nisam nikog masirao samo sam joj puc'o leđa. A ona poslala Marijanu kao da izvidi sve, a Marijana posle kaže nsiam ja dolazila. Šta ja sad njoj treba da prebacujem što nju zagrli Toma, još ga ljubi u vrat. Ništa nisam reko - rekao je Lazar objašnjavajući da nije bilo razloga za svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja gledam po sebi. Teodora, Anđelo, Sloba, Luna... Ja nikad u životu Teodori nisam u šali spustio ruku na nogu. Nekad je bilo u igri ono bacimo kosku to ok... - rekao je Bane.
Šta si to sada uradio? Zar ne vidiš da se zezam sa tobom sve vreme? Sprdam se, što si naseo - rekla mu je Moskva, dok je Jeremić bio izbezumljen.

Foto: TvPink Printscreen

Pričaš kako masiram Nadeždu i ostale. Šta sam ja uradio? Sprdajte se sa ostalima, neću ni sa kim da pričam - rekao je iznervirano Lazar.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE STANIJU GLEDALA KAO KONKURENCIJU? Đoganijeva otkrila šta zaista misli o njoj! (VIDEO)

Kako je sve izgeldalo pogeldajte u videu ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Lazar Jeremić Jera

'