AKTUELNO

Uprkos velikoj želji da suzbije ružnu prošlost, Goga ovaj datum nikada neće uspeti da zaboravi.

Samo dva meseca nakon što je Igoru Ramoviću izgovorila sudbonosno "da", Goga Sekulić morala je da mu uputi i poslednje zbogom. Igor je preminuo u jednoj bolnici u Hajdelbergu na njenim rukama. On je bolovao od raka debelog creva, a to je bilo kasno otkriveno.

- Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva. Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena - rekao je tada dobro obavešteni izvor i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud - zaključio je on.

Uprkos velikoj želji da suzbije ružnu prošlost, Goga još jedan datum nikada neće uspeti da zaboravi. Naime, njen sadašnji muž Uroš Domanović rođen je istog datuma kao i Gogin bivši, 4. juna, samo 20 godina kasnije. Pričalo se da je ovu informaciju krila i od najbližih prijatelja.

Foto: Instagram

Svojevremeno se navodilo i kako je potresena pevačica bila i u poseti astrologu kako bi se uverila da "ovo nije ništa", koji ju je uverio da su oba muškarca sudbinski vezana za nju i da nema potrebe da brine, jer je kraj Uroša čeka lepa budućnost. Navodno, ona je karmički odgovarala Igoru, a njoj Uroš. Svakako, ova dva braka u potpunosti su različita.

Podsetimo, nakon što je njeno ime izbrisano sa Igorovog groba, Goga ga više i ne posećuje. Za mesec i po dana ostvariće se kao majka.

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić

'