AKTUELNO

Ovo ju je pogodilo.

Nadežda Biljić danas ceo dan govorio o svojoj bivšoj ljubavi Mikiju Đuričiću, za kog je rekla kako je tokom leta bio u jednom trenutku zajedno i sa njom i sa drugom devojkom. Pevačica je istakla i kako ju je najviše povredilo što je ona bila kod njega u Kupinovu, a dok je Nadežda bila sa članovima Mikijeve porodice, Đuričić je kako Biljićeva tvrdi tada bio sa devojkom.

Foto: RTV Pink

Boli me kao čoveka i ponižena sam kao žena i kao čovek. Pljunuta sam u facu. Bukvalno bačena kao k*rvetina pored puta. J*bana i bačena, raščupana. Tako se osećam! Ja sam njemu verovala - govorila je Nadežda.

Pevačica je svojim cimerkama sa kojima je o svemu razgovarala ispred sobe za rehabilitaciju, otkrila i kako su se probudile emocije između nje i Mikija tokom prve sezone "Zadruge".

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Pink.rs

Moj obraz i moja čast nemaju cenu! Sve je krenulo oko basketa, a ja sam pristala na veridbu jer sam znala koliko on voli da igra basket, a i mene opušta basket. Ja se nisam primila na priču kao verenica, posle toga su krenule emocije. Ne kajem se - dodala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pomažem njegovoj sestri, pijem kafu i rakiju sa njegovim tatom, dok je on na svadbi sa devojkom. Znaš li koje je to poniženje? Osramila sam svoju porodicu. Tebi su se punila j*ja osam meseci, nisi imao koga da j*beš! - nastavila je Biljićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'