AKTUELNO

Legendarni pop pevač ekranizovao je još jednu numeru sa svog poslednjeg studijskog albuma.

Pesma "Ničeg nije bilo između nas", koja je osvojila publiku u regionu, peta je numera sa novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, aranzman Nikša Bratoš ,uradi upravo na filmski način.

Foto: Promo

- Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo uneti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti- kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

- Prilikom slušanja ove pesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje - rekao je Čolić.

Foto: Promo

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje „Ono malo sreće“ , Zdravko Čolić odrzace koncerte u Zagrebu Arena (20.oktobar) ; Tuzli Dvorana Mejdan (3.novembar) ; Skoplju Arena Boris Trajkovski ( 10.novembar).

Pink.rs

#Zdravko Čolić

#pevač

'