AKTUELNO

Neće im biti lako kada je vide.

Nova učesnica rijaltija "Zadruga 2" od večeras je Katarina Ristić, devojka koju je Tomislav Panić nekoliko puta spomenuo u Beloj kući, kao svoju bolju polovinu.

Nju je u studiju u Šimanovcima dočekala voditeljka Dušica Jakovljević i voditelj i novinar Portala Pink.rs Darko Tanasijević. Katarina je sa domaćinima porazgovarala šta misli o Tomi i kako se oseća povodom neistina koje je on izneo.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da mu neće biti dobro. Ja nisam ni planirala da ulazim, ali bila sam isprovocirana od strane njegove simpatije, sekretarice, šta mu je ne znam. Ne znam kome je on raskinuo. Mislim da on je meni mnogo drag. Toma koga sam ja upoznala, mi se znamo već duže vreme. On se meni totalno drugačije predstavio. Mi nismo imali ništa spektakularno, ja sam znala da on ulazi u "Zadrugu" i podržala sam ga u tome. Šta god ja sada rekla ne bi bilo fer. On je prvo rekao da je imao simpatiju, pa devojku i onda je juče rekao Bori da nije ni bio sa mnom - objasnila je Keti i dodala u kakvom je odnosu bila sa Tomom:
Videli smo se dva puta, neobavezno. Jednom smo izašli zajedno, drugi put sa nekoliko zadrugara, totalno mi je bio kul. Ja sam rekla da me pozdravlja da bih videla koliko ćeš da misliš na mene. Rekla sam da ne govori moje ime, jer radim na Pinku, i on je u početku govorio Feniks i odjednom je rekao Keti - otkrila je Katarina.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka ju je upitala da li Keti vidi sebe pored Tome sada i da li postoji mogućnost njihovog zbližanja i da li ona ima osećanja prema njemu.

Ona rasprava sa Minom, onaj zatvor. Svakako bih se videla sa njim kada izađe, ali sam shvatila da nije za mene, ali mi je drag...On je dozvolio da mene Olja Bajrami spominje u lošem kontekstu i sa puno sarkazma - rekla je Ristićeva i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Sa moje strane ne, a što se tiče njega ne, ja Olju Bajrami ja ne mogu. Ne znam šta je sa kriterijumima. Ja znam more informacija o njoj, a ona glumi moralistu - rekla je Katarina.

Pročitajte još: VLADIMIR I MARIJANA SU KRILI DA SU SE DOPISIVALI PRE ZADRUGE! Portal Pink.rs došao u posed njihove CELOKUPNE PREPISKE! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Katarina Ristić

'