AKTUELNO

Ovo će ih zbližiti?

Miljana Arsić je pre nekoliko dana prekinula svoju ljubavnu vezu sa Jovicom Putnikovićem, zbog toga što je izgubila poverenje u njega.

Naime, on je imao nerazjašnjen odnos sa Minom Vrbaški, a potom su isplivali dokazi da su njih dvoje bili intimni, što je Arsićevu potpuno slomilo.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su odlučili da ostanu u prijateljskim odnosima, a tokom večeri su poveli ozbiljan razgovor kada su pričali o bivšim ljubavima

Ja ti samo kažem da ne možeš da garantuješ da će neko ovako ili onako da se ponaša napolju. Treba sa tim nekim da provedeš neko vreme da bi o takvim stvarima razmišljao. Ne treba neke stvari brzopleto da se rade. Treba nekoga da upoznaš i napolju - pričao je Jovica.

Foto: TvPink Printscreen

Iz dana u dan ide to tvoje blamiranje. Zamisli kako je toj devojci. Nije joj sigurno prijatno ako taj dečko sluša - rekla je Miljana.
I treba da mu bude neprijatno - dodao je Putniković.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga njih dvoje su spomenuli i Miljaninog bivšeg dečka kojeg Jovica zapravo poznaje, a to je sadašnji dečko njegove drugarice, zbog čega je Putniković bio šokiran.

Da, zato što ti želiš da budeš sa njom. Treba da raskine sa njim i da te dočeka. Znam da je taj dečko bio tu, da se motao još dok ste vi bili zajedno. Zašto se opterećuješ time, ako ti se sviđa druga devojka i još se ta devojka udaje - rekla je Arsićeva.
To je taj dečko koji je rođen 25. kad i ja, sa kojim sam bila verena. Ovde je imao moje ime i sada je prepravio nešto drugo. Dečko sa protezom, to je taj - otrkila je Miljana.

Pročitajte još: MC Damiro NAPISAO SRCEPARAJUĆE PISMO ZA SVOJU ĆERKICU, a ono što je u njemu sve će RAZNEŽITI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

'