AKTUELNO

Miloš Teodosić juče je stigao u Beograd, a večeras je igrao utakmicu sa svojim klubom CSKA protiv Crvene Zvezde.

Osim prevelike pažnje medija koja im nimalo nije prijala, jedan od važnijih razloga za raskid emotivne veze Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović jeste razdvojenost.

Foto: Beta

Iako se lepa Cecina ćerka trudila da što je češće moguće viđa svog dragog, koji igra za moskovski klub CSKA, kilometri su učinili svoje, pa je Teo odlučio da bi najbolje bilo da na svoju ljubav stave tačku. Ipak, prema poslednjim informacijama, srpski košarkaš shvatio je da mu Anastasija nedostaje, pa je kao idealnu priliku za pomirenje video svoj dugoočekivani dolazak u Beograd. Ipak, do njihovog susreta nije došlo.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Naime, uspešni košarkaš doputovao je iz Rusije sa saigračima iz svog kluba CSKA zbog utakmice sa košarkaškim klubom Crvena zvezda koja je večeras odigrana u "Kombank areni", a među brojnim gledaocima ovog meča nije se našla Anastasija.

Foto: E-stock

Do sudbonosnog susreta nakon kojeg bi, mnogi smatraju, usledilo i pomirenje nije došlo zbog toga što je Anastasija samo nekoliko dana pre Teovog dolaska otputovala na Kopaonik u društvu najboljih prijateljica, gde će dočekati najluđu noć.

Foto: Printscreen

Dok se njen bivši dragi preznojavao na terenu, Anastasija je sa hladnog Kopaonika pozdravila pratioce na Instagramu, a da li će se bivšim partnerima ukazati još jedna prilika da izglade odnose i obnove svoju ljubav ostaje da saznamo u narednom periodu.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Beograd

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Rusija

#Svetlana Ceca Ražnatović

'