AKTUELNO

Obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Marije i Miljane Kulić i Zerine Hećo. Kulićeve su prekorele Zerinu da je javno pozirala i izazovno se oblačila na svim žurkama i okarakterisali je kao damu lakog morala.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je Zerina planula pa ju je gađala sitnim predmetom koji je držala u ruci, pa su zbog toga njih dve ponovo došle u sukob, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako bi sprečilo da dođe do neželjene situacije.

Fu*setino jedna, ne kazne li te zbog ovoga što si je gađala... Za ovo tražim kaznu jer si mogla u oko da je pogodiš. Ti si dokazala da si sumnjivog morala - vikala je Marija na Zerinu.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala, bako. Isto dabogda dočekali. Šta će Miljana sa Ivanom, je l' znala da je loš? Jesam li ja sa njim? - branila se Zerina.
Zvala si ga, pa si ga pozdravljala, volela. Zbog čega, zbog kadra? - provocirala ju je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, nesuglasice između Miljane i Zerine potiču upravo zbog toga što je Kulićeva došla do saznanja da je otac njenog deteta pisao ovoj zadrugarki.

Pročitajte još: SAVA POKUŠAO DA IZVRDA KAD SU GA PITALI ZBOG ČEGA JE PLAKAO, Marijana posle njegovog odgovora SKOČILA i svima ispričala DETALJE NJIHOVOG TAJNOG DOGOVORA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

'