AKTUELNO

Nije smeo da to prećuti.

Pre večerašnjeg izbora potrčka voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu koja od sinoć intrigira zadrugare. Naime, on je želeo da sa Banetom Čolakom i Zerinom Hećo porazgovara o njihovoj sinoćnoj svađi koja je počela Zerininim odbijanjem da učestvuje u zadatku, a rezultirala je privremenim raskidom.

Tačno je da su između nas pale teške reči. Kada se posvađamo uvek se takmičimo ko će koga više da povredi. Glavni problem je što se ona ne oseća prijatno od kada smo ušli i meni stalno priča da je ostavim na miru, a mene tada grize savest što ostavljam na cedilu osobu koju volim. Neka sam pit bul i pudlica. Nije mi problem da budem kuče ili potrčko - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

On dobro zna zašto je meni potrebno da budem sama, i napolju ima dana kada želim da se osamim, a on to ovde ne poštuje. On odlično zna zašto se tako osećam, to ne delim ni sa kim drugim ovde. Zna šta sam sve prošla. Bane ovde pokazuje opsesivnu ljubomoru, što meni stvara pritisak i strahove, ne mogu da zaboravim njegovo lupanje glavom u čiviluk i bojim se da to može da bude samo gore. On ovde meni određuje kao ću da se oblačim, sa kim ću da pričam, kako ću da se ponašam... - kazala je Zerina.

Ona je otkrila i da je zažalila što je ušla sa dečkom jer je zbog njgovog pritiska počela da se psihički oseća loše, da se trese i sanja košmare, a zatim je dodala i da joj smeta što se Bane o njihovoj vezi poverava Staniji i Luni.

Voditelja je zanimalo i zašto Bane Zerini pravio ljubomorne scene zbog Nemanje Tošića, a sinoć je u trenucima kada joj je bilo loše otkrio da jedna zadrugarka gaji simpatije prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je tada priznao da mu je Miljana Arsić otkrila da je simpatičan njenoj sestri Neveni, koja se sinoć napustila takmičenje, ali da to nije rekao Zerini da bi je pravio ljubomornom, već da ona to ne bi saznala od nekog drugog ili preko klipova.

Većina ukućana je u ovoj raspravi stala na Zerininu stranu. Zadrugari su se složili u oceni da Bane preteruje sa ljubomorom i kontrolom, Stanija je rekla da se ponaša kao psiho, Zorica je zaključila da u toj vezi fali ljubavi i seksa, dok je Bora, Banetov prijatelj, dodao da ga više ne prepoznaje.

Zerina je zaključila raspravu rečima da bi želela da se njihov odnos popravi, ali da više ne vidi način.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: UHVAĆENA U SOPSTVENU ZAMKU! Marijana tražila PRIZNANJE ko je od zadrugara bio sa njom, a kad je ovaj zadrugar USTAO, ONA ZANEMELA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'