AKTUELNO

Pokazali svoju spremnost na akciju.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge 2", danas su dobili veoma interesantan zadatak od Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, šesnaestero dobrovoljaca su se podelili u četiri grupe po četvoro i krenuli u borbu povlačenja konopca, ali sa čamaca.

Prvi su na megdan izali u jednom čamcu Adam Đogani, Marko Stolić, Darija Stević i Miljana Kulić, a u drugom Stanija Dobrojević, Bora Santana, Mina Vrbaški i Aleksa Savić, a pobedu je odnela prva grupa.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF VIŠE NEMA STRPLJENJA: Zadrugari žestoko kažnjeni zbog kršenja jednog od osnovnih pravila! (VIDEO)

Zatim su u čamce ušli Maja Marinković, Marko Miljković, Zlata Đurković i Bane Čolak koji su se borili protiv Tome Panića, Olje Bajrami, Dorotee Jovanović Marijane Zonjić. Iz ove borbe kao pobednici su izašli Maja, Marko, Zlata i Bane.

Finalna borba između pobedničkih ekipa odigrala se veoma brzo, a na kraju su slavili Zlata, Maja, Marko i Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo je došlo i pismo u kom je Veliki šef objasnio šta je nagrada za četvoro pobednika.

Dragi zadrugari, Veliki šef čestita pobednicima, Zlati, Marku, Maji i Banetu. Njih četvoro će dobiti specijalnu nagradu. Pobednici će u narednih dana živeti u Kazanovinoj kući na Rajskom ostvru. Hranu ćete dobijati od Velikog šefa a tamo ćete moći da se opustite i da uživate. Na zvuk pisma ćete dolaziti u Belu kuću i prisustvovati sastancima. Nakon završenih obaveza, možete da se vratite na ostvo. Odmah posle čitanja ovog pisma ćete spakovati stvari i odneti na ostvro. Napominjemo da niko odsim vas četvoro ne može ići niti boraviti u Kazanovinoj kući niti na ostrvu, ali vas četvoro možete dolaziti u ovaj deo "Zadruge" kad god poželite, ali tamo morate spavati. Pozdrav, Veliki šef - pročitala je Rada Vasić pismo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'