AKTUELNO

Nije im bilo prijatno.

Veliki šef uvek ima sjajne ideje i zadatke za svoje zadrugare, ali danas je odlučio da kazni učesnike zbog upornog nepoštovanja osnovnih pravila boravka u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, kao što znate, spavanje preko dana je zabranjeno. Nedeljnim honorarom će zbog spavanja biti kažnjeni: Marijana, Stanija, Adam, Mina, Zerina, Rebeka, Ramona, Joca, Brendon, Nadežda i Dorotea. Osim ovoga, Veliki šef je pripremio izazov. Izaberite među sobom 16 zadrugara koji prihvataju izazov. Kada ustanovite ko su zadrugari koji će se igrati, vođa treba da izgovara njihova imena naglas kako ne bi bilo nesporazuma. Sada ćete odlučiti ko će danas odgovoriti na izazov Velikog šefa, a dalje ćete dobiti uputstva - pročitala je pismo Rada Vasić.

Foto: TvPink Printscreen

Mina, Zlata, Maja, Adam, Aleksa,  Marko Stolić, Darija, Dorotea, Miljana Kulić, Marijana, Marko Miljković, Toma, Olja, Santana, Bane, Stanija, bili su učesnici koji su se prijavili za izazov.

Nedugo zatim, stiglo je pismo i sa pravilima igre, a Rada je ponovo pročitala ove redove, što je izazvalo opšti smeh u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada kada ste se vas 16 prijavili za izazov, neophodno je da se podelite u 4 grupe po četvoro. Nakon podele u grupe, svi šete otiši ispred Šiša bara. Prva dva tima se nalaze u jezeru, u čamcima, čamci su među sobom vezani kanapom, u sredini kanapa se nalazi zastavica. Ovo je igra po principu povlačenja konopca. Na znak sudije, takmičari će početi da veslaju. Sudija će biti u trećem čamcu i pratiti regularnost igre, sudija će biti Miki - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RADA VASIĆ SE GUŠILA U SUZAMA! Kada čujete koliko novca su joj ukrali, ostaćete u šoku! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'