AKTUELNO

Imala je samo deset godina!

Večeras je Milan Milošević ušao u "Zadrugu 2" kako bi se družio sa ukućanima najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope. Stanari večeras pričaju o najemotivnijim trenucima iz svog života.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: RTV Pink

Svoju priču prvo je rekla Stanija Dorbojević, koja je naterala svim stanarima suze na oči. Ova zadrugarka je rekla da svoju priču vuče iz detinjstva i da o tome nije mogla da govori čak deset godina, Stanija je rekla i da je često plakala i da su joj se drugari iz škole smejali zbog toga.

Foto: RTV Pink

Prvog maja 1995. godine je bio rat. Jedno jutro kada je sve to nastalo, ubili su mi oca, zapalili su mi kuću, bacili su mi bombu na auto... Majka je ostala sama sa mnom i sa bratom. Ja sam imala 10 godina, a brat 6. Jedino što je uspela da spakuje je nešto malo dokumenata i novca i krenuli smo u kolonu kao izbeglice - pričala je Stanija.

Foto: RTV Pink

Ova zadrugarka dodala je i da ju je tada delilo samo deset minuta od smrti, jer je samo nakon deset minuta bombardovan most koji je ona prešla sa svojom majkom i bratom. Stanija je dodala i da joj je uvek nedostajao tata i da u muškarcima traži njegovu figuru.

Foto: RTV Pink

Uvek mi je nedostajao tata. Ne samo savet, nego i ta figura koja je davala sigurnost i zaštitu... Ostali smo na vetrometini. To je strašno! Nedostajao mi je otac čitav život. I danas mi nedostaje, a najviše mi je nedostajao u pubertetu kada sam se svađala sa majkom - dodala je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'