AKTUELNO

Nizala je hitove i bila veoma aktivna na muzičkoj sceni devedesetih godina prošlog veka.

Pevačica Zorana Pavić devedesetih godina imala je veliku popularnost, a zatim se postepeno povlačila sa scene. Proteklih godina prošla je i kroz veoma teške trenutke, budući da se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVAJU U VELIKOJ LJUBAVI NASRED MORA: Seka i Veljko podelili sa svima svoje intimne trenutke!

Foto: TvPink Printscreen

Zorana Pavić nizala je hitove i bila veoma aktivna na muzičkoj sceni devedesetih godina prošlog veka, međutim svojevremeno je odlučila da se u medijima sve manje pojavljuje kao pevačica i posvetila se voditeljskoj karijeri, pa je publika imala priliku da je gleda u emisiji "Ko vam dade termin". Iako je nekada bila izuzetno popularna, odlučila je da sada život vodi povučeno i mirno, sa što manje prisustva u medijima.

Pored toga, angažovana je i u pozorištu, a poslu se vratila nakon što je dobila bitku sa teškom bolešću. Naime, 2009. godine pisalo se da ima rak grlića materice, ali ona je to demantovala i ispričala da je u pitanju specifična bolest koja ju je prikovala za krevet, ne želeći previše da detaljiše.

Foto: Pink.rs

- Shvatila sam da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i sprečila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti - rekla je pevačica.

Pet godina kasnije, 2014. godine, doživela je manji srčani udar, ali i pored toga optimizam i vedar duh nisu je napustili.

Autor: Pink.rs

#Zorana Pavić

#pevačica

'