AKTUELNO

Pažnju i nervozu su joj, pre nego što se razbolela, unosile i sitne stvari koje su toliko bile banalne, ali je i tu pronalazila dozu humora u najtežim danima.

Pevačica Dona Ares preminula je pre godinu dana u 40. godini nakon teške borbe sa kancerom. Pevačica je tri godine vodila bitku s ovom opakom bolešću, a preminula je u svom domu u Bihaću.

Pred smrt razvela se od supruga koji je bio uz nju sve vreme bolesti. Dona je pred smrt svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk otkrila da se pomirila sa životom u simbiozi sa rakom i da nije bila svesna koliko će bolest brzo napredovati.

Foto: Printscreen Instagram

Tada je navela da se trudila da se ponaša kao najzdravija osoba uz sve nedostatke. Dona nije želela da krije svoju bolest, već je otvoreno govorila o svemu, a najviše zbog toga kako bi pomogla svim ženama koje su se susrele sa istim zdravstvenim problemom.

Sredinom 2015. prisetila se koliko je zapravo svoj život zapostavljala na uštrb posla i nije marila za sebe.

- Upućujem ljude da nađu vremena za sebe pre svega. Mislim da je to moja greška bila što nisam radila. Meni je posao bio na prvom mestu i sve mi je bio posao - ispričala je tada Dona.

Foto: Instagram

Pažnju i nervozu su joj unosile i sitne stvari koje su toliko bile banalne, ali je i tu pronalazila dozu humora u najtežim danima.

- Moja problematika je bila to što sredim kosu i otpevam tri pesme na bini i ona mokra. Ja onda ludim, što nemam kratku kosu. Sređivala sam je, a na bini izgledam k'o kokoška - tom prilikom je istakla Dona koju pozitivan duh nije napuštao ni tokom najtežih dana.

Autor: Pink.rs

#Dona Ares

#pevačica

'