AKTUELNO

Majka Aleksandre Prijović po svoj prilici ne gubi vreme.

I dok poznata pevačica Aleksandra Prijović već skoro godinu dana uživa u skladnoj ljubavnoj romansi sa Filipom Živojinovićem, njena majka Borka Mihajlović slobodna je kao ptica na grani.

Foto: undefined

Ona već godinama nije ni u kakvom odnosu sa bivšim partnerom Nedeljkom Prijovićem, sa kojim je dobila Aleksandru, ali izgleda da je konačno, posle mnogo godina, uspela da pronađe muškarca po svojoj meri.

Borka je, naime, aktivna na društvenoj mreži Instagram gde je prati nešto više od hiljadu ljudi, dok ona prati veoma uzak krug ljudi - na prvom mestu svoju ćerku Aleksandru, njene kolege i dečka, članove njegove porodice, a među svima njima našao se i ni manje ni više nego kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani.

Budući da se u današnje vreme stupa u kontaktne prvo putem društvenih mreža, Borka je zapratila Ćazima, međutim, biznismen joj nije uzvratio istom merom.

Foto: Printscreen Instagram

Da li mu se Prijovićkina mama ne dopada ili, pak, ne želi da ostavlja trag na popularnoj društvenoj mreži, zna samo on. Ipak, sa Borkinom ćerkom Aleksandrom Prijović je ostvario mnogo prisniji kontakt, pa se na nalogu na njegovoj društvenoj mreži mogu naći njihove zajedničke fotografije.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Borka Mihajlović

#Filip Živojinovć

#Ćazim Osmani

'