AKTUELNO

Slučaj je prijavljen policiji.

Darko Kostić našao se ponovo usred ponovo usred seks-skandala! Naime, Vojislav V. (24) iz Beograda pozvao je policiju i prijavio da je poznatom modnom kreatoru pukao kondom dok su imali seks, ali da on, uprkos njegovim molbama, "nije hteo da prestane, već je nastavio do kraja bez zaštite"!

Prema priči Kostićevog komšije, mladić sa Karaburme ugovorio je seks sa kreatorom putem aplikacije „Grindr“, ali je sve otišlo u pogrešnom pravcu, jer je Kostić bio „grub“ u toku odnosa. Njihovu svađu čule su čak i komšije, koje prepričavaju da je mladić histerično ponavljao: "Nije hteo da prestane! Ako se slučajno zarazim, neka se zna zbog koga sam se zarazio!"

Foto: Facebook

- Uveče se čula buka iz stana, a kasnije smo saznali šta se dogodilo! Vojislav je ugovorio seks sa Darkom Kostićem preko aplikacije "Grindr", preko koje se upoznaju gejevi. Darko je došao kod njega u stan, ali je bio toliko grub u toku seksa da mu je pukao kondom. Vojislav ga je molio da prestane, ali on nije želeo, već je nastavio sa grubostima. Posle toga se čula galama i svađa - kaže jedan od komšija mladića, koji je želeo da ostane anoniman.

Povodom cele situacije oglasio se i Darko Kostić.

PROČITAJTE JOŠ: NAPUŠTA NOVI SAD? Dara Bubamara progovorila o selidbi! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

- Smatram da sam ja školski primer žrtve linča u masi. Očita je težnja da se skrene pažnja sa bitnih stvari, dok narod traži krivca koga želi da rastrgne, linčuje. U ovom slučaju dežurni krivac sam ja, a sutra to može biti svako od nas. Na pređašnje prijave reagovao sam krivičnom prijavom za lažno prijavljivanje i to ću učiniti i ovoga i svakog sledećeg puta. Krivično delo silovanje, koje mi mediji stavljaju na teret, nešto je za šta ja nikad nisam ni prijavljen ni optužen od strane tužilaštva. Nažalost, ne postoji više nikakva realnost, već samo realnost koju kreiraju tabloidi. Zato najljubaznije molim javnost da se uzdrži od negativnih komentara i kvalifikacija jer ću svoju nevinost dokazati pred sudom - rekao je Darko.

Pink.rs

#Darko Kostić

'