AKTUELNO

Nedostajaće mu porodica.

Rade Vasić je večeras napustio najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu 2". Njegov odlazak je najteže pao njegovoj porodici koju je ostavio u suzama.

Radeta je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, sa kojom je on podelio kakvo mišljenje ima o svojim, sada već bivšim cimerima.

Nataša Moskva je mnogo dobra cura, ali ni Marija Kulić nije takva osoba kao što je za stolom. Ona je drugačija ženska. Ona je tu najviše zbog Miljane da ona ne bi pila - rekao je Rade, a potom dodao da pored nesloge u Beloj kući ima i ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Rada ispratila svog supruga u suzama, voditeljka je upitala svog supruga kako će on bez nje sada, s obzirom na to da sve rade u duetu.

Ja mislim da će i ona ubrzo da izađe. Ne može ona bez mene. U roku od dve, tri nedelje - rekao je Rade.

Foto: TvPink Printscreen

Rade je želeo da istetovira ime Sneža, pored imena svoje supruge, a u studiju je otkrio i zbog čega, a onda je dao svoje mišljenje o Snežani Ilić.

Ja sam tražio od produkcije. To sam planirao,da istetoviram Rada i Sneža, a evo i zašto. Moja supruga je imala problema sa granicom i morala je da promeni svoje ime i zvala se Sneža. Sneža - Rada je jedno ime. Snežana bi mislila da je to njeno ime - objasnio je Vasić i dodao da je želeo da se našali, pa prokomentarisao Snežanu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je društvena žena, ali ovo nije za nju.Ona ističe kako je ona pismena, a mi nepismeni, pa šta ženo radiš sa nama. Ona konstantno potencira na tome da je pismena i zbog toga je svi napadaju - objasnio je Rade.

Pročitajte još: BEZ DLAKE NA JEZIKU! Zlata ŽESTOKO OSUDILA Brendonovo ponašanje, pa ga OKARAKTERISALA KAO FOLIRANTA!(VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Rade je u studiju imenovao i novog vođu kome će od sutra krenuti mandat. A pored toga, voditeljka je najavila da će ubacivanje novih zadrugara početi već od utorka.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Rade Vasić

'