AKTUELNO

Pevačici neće biti lako kada sazna ovo.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" danas je bila u poseti Nišu kod porodice Kulić. Novinar Nemanja Vujičić porazgovarao je sa Sinišom i Anom Kulić, ocem i sestrom aktuelne učesnice "Zadruge 2", Miljane Kulić.

Ana je otkrila da je veoma zadovoljna ponašanjem svoje sestre i majke, Marije Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Da, one su iste devojke i žene kao što su i kod kuće. Uvek su iskrene i ja ih podržavam u svemu. Sve mi se sviđa, nemam šta loše da kažem. Zadovoljna sam i sve je kako treba. Meni Željko mnogo nedostaje. Ako Miljana i mama ostanu još u "Zadruzi" on će tamo i da progovori i žao mi je ako ne budem videla to. Nadam se da ću uskoro da ga vidim - rekla je najmlađa članica porodice Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Siniša je objasnio da mu supruga mnogo nedostaje, ali i da ga nerviraju konstantni pritisci koje doživljavaju Kulićeve u Beloj kući od strane drugih učesnika.

U svakom smislu te reči mi nedostaje a čini mi se isto kao pre 25 godina. Sad sam tek shvatio da je volim jer je ovo njeno prvo odsustvovanje od kuće na neki duži period, tako da mi stvarno nedostaje. Ne bih želeo ništa da menja. Sada ima konstantne pritiske i napade od strane pojedinaca, ali nadam se da će taj period da prođe - istakao je Miljanin otac, a onda je dao svoj komentar na ponašanje Lepog Miće:

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam kako ga nije sramota da se onako ponaša, čovek u njegovim godinama, kako ga nije sramota te žene i ćerke koje stalno pozdravlja? Da se onako ponaša prema deci... Razumem ja šou, ali ono njegovo ponašanje je horor. Nemam šta ja njemu da se svetim, samo bi pokušao da ga urazumim, na ovaj ili onaj način. On jeste stariji od mene godinu dana, ali ako ga već u školi i kod kuće nisu naučili da ima poštovanje prema sebi i svojoj porodici. A što se mene tiče može da gurne glavu i u WC šolju i da pusti vodu, za mene je to manji blam nego ono što radi tamo - objasnio je Siniša.

Siniša je prokomentarisao i svađu koja je nastala između Miljane i Marije pre nekoliko dana, kao i to da se njih dve posvađaju i kod kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Po meni je to sve malo više karikirano i uveličano. Miljana je došla u sukob sa svojom majkom jer je popila to vino zbog rođendana, verovatno je bila malo i razočarana što je Darko Lazić brzo otišao jer je ona stvarno veliki ljubitelj njega i njegove muzike, mislim da bi ona peške išla do Beograda na neki njegov koncert. Učesnici misle ako drugog predstave u lošem izdanju da će sebe da uzdignu i da budu bolji. To sve potiče od Miće, on je jedna ljiga od čoveka koja radi opstanka utiče na, po mom mišljenju, glupe ljude, ljude bez stava. Kod kuće, to su sitne čarke, familijarne. Na primer, Miljana obuče kraću haljinu, supruga bude protiv toga, i dođe do nesuglasica, ali to je normalno - naveo je Kulić.

On je objasnio i šta je sve saznao o Zorici Marković, te da će neke od tih tajni otkriti ukoliko pevačica nastavi da se svađa sa Miljanom i Marijom.

Foto: TvPink Printscreen

Pa Zorica je iskusni rijaliti igrač. Ja sam mojoj supruzi i Miljani govorio razlog zbog kog ona dolazi kod nas, ali one me nisu poslušale. Zorica je ovde u Nišu imala jednu tajnu ljubavnu aferu sa jednim mlađim momkom, pevačem. Ja sam se čuo sa njim telefonom i on će rado da se odazove mom pozivu kad bude došao iz inostranstva, gde inače radi kao pevač, i da iznese celu istinu o Zorici Marković. Ona je njega se*sualno zlostavljala, bio je ucenjen da će da ga uceni, da neće moći da peva, da će da mu nakači policiju na vrat jer tamo nema prijavu. To su njegove priče i ja mu verujem - rekao je Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SEDAM JE UJUTRU, A JA UMORAN I NADUVEN: Perućica se požalio fanovima, pa otkrio u čemu nikad neće prestati da uživa! (VIDEO)

Novinara je interesovalo i da li je Kulić primetio određene simpatije između njegove supruge i Marka Petruševića, koji je istakao da mu se Marija veoma dopada.

Pa ako se nije zaljubila u drugog za 26 godina, verujem da neće ni sad. I ja sam se zaljubio u ne znam koga, pa nema ništa od toga. Marija je patrijarhalno vaspitana i nema ništa od toga - završio je Siniša.

R. L.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Premijera-Vikend specijal

#Siniša Kulić

'