AKTUELNO

Miljana je bila očajna zbog ponašanja pojedinih zadrugara.

Veliki šef ne prestaje da iznenađuje svoje zadrugare, a tako je i ovoga puta osmislio nešto što oni nimalo nisu očekivali.

Iako je bilo predviđeno da se takmičari nađu za stolom i održe još jedan sastanak, Veliki šef ih je ovim putem poslao lepe vesti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, odmah se obucite i krenite ka ostrvu. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pojedini ukućani su se odmah ukrcali u čamac, a za stolom ih je čekala korpa sa slatkišima i sokovima. Oni su se neizmerno obradovali ovom gestu, gde su ujedno bili i nagrađeni zbog savršene imitiacije sa kojom su do suza nasmejali širi auditorijum.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok su svi ushićeni uzimali svoje omiljene slatkiše i delili sa ostalim zadrugarima, David Dragojević i Aleksandra Subotić ušli su u konflikt koji je zaprepastio sve.

Dosta više, ajde je*em mu mater! Pu*i ku*ac! - odbrusio joj je David zbog toga što je pred njim uzela korpu koju je on namenio za sebe.
Sram te bilo - rekla mu je Aleksandra vidno razočarana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ni Miljana Kulić nije bila oduševljena načinom na koji su se zadrugari posluživali svime što im je Veliki šef poslao, pa je pred svima osula paljbu.

Ne mogu da verujem, uzeli po nekoliko čokoladica i stavili u džep dok niko nije dao Mariji, Nataši i Radetu u izolaciji ništa. Mene bi bilo sramota - rekla je Miljana.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'